tirsdag 27. oktober 2009

Ei kjempekoselig helg i Storbukta

Vi var i Storbukta i helga og hadde et nydelig vær! Lørdagen var vi ute store deler av dagen. Temperaturen på dagtid lå vel på ca 1-3 grader. På formiddagen kom solen over fjellet og det var en kjempefin dag. Etter at Tone hadde sovet formiddagshvilen gikk vi en tur i skogen. Der fant vi tyttebær som hadde overlevd frosten. Tone smakte på bærene og bare sa "namnam" og ville ha mer!






På ettermiddagen fikk vi besøk av pappa og Halvard som spiste en deilig lutefiskmiddag sammen med oss.




Tone koste seg med barne-tv og rosiner sammen med morfar.

Under formiddagstur langs veien på søndag formiddag oppdaget vi en sel. Den lå først på en stein like ute i vannet, men hoppet i havet når den så oss. Vi stod en stund og så på og etter hvert klatret den opp på steinen igjen og la seg godt til rette. Like etter så vi en oter som lekte seg i havkanten.

Vi kjørte tidlig derfra på søndag siden vi skulle rekke flybussen i Bjerkvik i 17-tiden da Ivan skulle reise til Oslo og videre til St. Petersburg i forbindelse med jobb.

Så nå er jeg gressenke på andre dagen. Litt logistikk på morgenen med levering i barnehagen og hundelufting før jeg drar på jobb, men det går bra. Ikke mange dagene igjen så får vi besøk av svigermor/farmor som kommer fra Spania:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar