mandag 14. september 2009

Spania-ferie

Fredag 4. september reiste vi til Malaga og videre til svigermor og Bjørn i Torreblanca. Tone synes det var stor stas og bade i bassenget her hvor vi bor.

Denne gangen hadde vi også planlagt en liten "bryllupsreise" til Madrid. Mandag 7. september reiste jeg og Ivan til med hurtigtoget fra Malaga til Madrid, Tone ble hjemme sammen med farmor og Bjørn.

Når vi kom til Madrid mandag ettermiddag var det 36 grader varmt! Vi bodde på hotel i sentrum mellom Plaza Mayor og togstasjonen.

Tirsdag var vi kulturell og besøkte Palacio Real (kongepalasset). Det var selvfølgelig ikke lov å ta bilder inne i palasset. Palasset var svært og overdådig og skal visstnok ha flere rom enn noe annet palass i Europa.
Vi spiste tapas og annen typisk spansk mat på trivelige spanske restauranter.


Prisene rundt på restaurantene i Madrid var svært variable.... fra 3 til 6 euro for en øl!
 
Siste dagen i Madrid, på onsdag, var vi kulturell og besøkte Museo del Prado.. Museet var gedigent med enorme kunstsamlinger og flotte malerier av bl.a. Goya.
Etter at vi kom fra Madrid har vi vært på stranden og kost oss ved flere anledninger når det ikke var for varmt for Tone.



Søndag formiddag på stranden
På lørdag spiste vi nydelig mat på restaurant Farola, det var digre porsjoner..... Jeg hadde bestilt and med appelsinsaus og fikk en halv and!
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar